Bugun...
SON DAKİKA

Sıla'nın"HAYTALAR DÜKKANI" sizlerle

Türk pop müziğinin en özel kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, "meşk" EP'sinin ikinci video klibini müzikseverlerle buluşturdu.
facebook-paylas
Tweet
 Tarih: 27-09-2019 13:59:19

Sıla'nın

Türk pop müziğinin en özel kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, "meşk" EP'sinin ikinci video klibini müzikseverlerle buluşturdu.
 

Geçtiğimiz Temmuz ayında yayınladığı "meşk" EP'sinden ilk olarak "karanfil" şarkısını kliplendiren ve uzun süre müzik listelerinin zirvesindeki yerini koruyan Sıla, dinleyicilerinden gelen yoğun istek üzerine "haytalar dükkanı" şarkısının video klibi için kamera karşısına geçti. 

Sözleri Sıla Gençoğlu, müziği ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır'ın ortak imzasını taşıyan "haytalar dükkanı"nın düzenlemesi ise yine Efe Bahadır'a ait.
 

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu'nun üstlendiği klip, Hadımköy'de bir evde çekildi. Yaklaşık 80 kişilik ekibin çalıştığı klipte Sıla'ya en yakın dostları eşlik etti. Tek plan (one shot) tekniğinin kullanıldığı klibin çekimleri 16 saatte tamamlandı. 

 

"Acı" ile başladığı cümlesine "meşk" ile devam eden Sıla'nın "haytalar dükkanı" video klibi, tüm dijital platformlardaki yerini aldı. 

  HABER VİDEOSU
  Bu haber 62 defa okunmuştur.

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
Bultenhaber
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Süper Lig'de kim şampiyon olur?
Bu anket'e Üye Girişi yaparak oy kullanabilirsiniz.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI