Bugun...
SON DAKİKA

Muharrem İnce'den yerel seçim yorumu

CHP'li Muharrem İnce, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerini kazanarak, bu psikolojik eşiği aşan dolayısıyla da seçimin kazananı olmuştur." dedi.
facebook-paylas
Tweet
 Tarih: 01-04-2019 22:05:10

Muharrem İnce'den yerel seçim yorumu

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan ancak kazanamayan Muharrem İnce'den yerel seçimlere ilişkin ilk değerlendirme geldi.
 

İnce, yerel seçimler CHP için psikolojik eşiğin aşıldığını ifade ederek şu ifadeleri kullandı: "Bu seçim, büyük ölçüde İstanbul ve Ankara odaklı bir seçim olarak gerçekleşti. Başarının kriteri bu iki il üzerinden tanımlandı, başarı için bir psikolojik eşik oluşturuldu. Cumhuriyet Halk Partisi, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerini kazanarak, bu psikolojik eşiği aşan dolayısıyla da seçimin kazananı olmuştur.

 

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A ÖZEL KUTLAMA
 

Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu, Ankara Belediye Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ı ve CHP adına seçimlere katılan ve başarılı olan Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum.

 

"17 YILLIK DÖNEMDEN ÇIKIŞ YOLUNUN AYDINLIĞI OLDUNUZ"
 

Her türlü saldırının siyaset alanına taşındığı bir ortamda, başarınızla Türkiye'nin 17 yıllık bir dönemden çıkış yolunun aydınlığı oldunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu seçimin kazananı cumhuriyet, demokrasi, hukuk, adalet, birlik ve dayanışma diyenler olmuştur."

  Bu haber 1428 defa okunmuştur.
  Kaynak: turktime

  YORUMLAR YORUM YAP | 1 Yorum
  • prelay / 27-09-2019 09:02:00

    Если автомобильное стекло трескается и надо заменить его, то вам в сТО 2 вида Автостекла : оригинальное и бывшегоупотребления. Выбирайте сами что вам больше подходит. Автостекла, как и любые другие авто зап. части автомобиля, делятся на фирменные и неоригинальные. Оригинальные автомобильного стекла изготовляются либо на автобобильном заводе, занимающемся выпуском автотранспорта, либо у поставщиков автоконцерна, выпускающих запасные части по лицензии автобобильного завода, которые непосредственно устанавливаются в производимые автомобили. Магазин авто Фуяо реализует Автомобильных стёкл по всей стране. Установкой Лобовых стёкл от авто Занимается наша фирма. Полировка авто стёкл. Очень известным дефектом передового автотранспорта несомненно считается утеря автомобильным стёклом прозрачности из-за потёртостей, царапин, как правило, от стеклоочистителей. В угоду сохранности транзитников изготовители делают автостекла из довольно мягких видов стекла, что и делает этот недочёт распространенным. Частые повреждения авто стёкл бывают: незначительные, глубокие, средние повреждения. VBMA Glass Industry Group устанавливает автостекла как на отечественные, так и на зарубежные автомашины а также на большие автомашины. компания Фуяо производит автостекла под заказ. Официальный Магазин лобовых стекол в Самаре [url=https://hobook.ru/]купить лобовое стекло самара[/url]

  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
Bultenhaber
  HAVA DURUMU
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Süper Lig'de kim şampiyon olur?
Bu anket'e Üye Girişi yaparak oy kullanabilirsiniz.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI