Bugun...
SON DAKİKA

Ali Koç: Ersun Yanal hoca bizim planlarımızda yok

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulüp televizyon kanalında konuştu.
facebook-paylas
Tweet
 Tarih: 10-10-2018 14:11:12  -   Güncelleme: 10-10-2018 15:41:12

Ali Koç: Ersun Yanal hoca bizim planlarımızda yok

Sarı lacivertli takımda geçtiğimiz günlerde yönetim 3 futbolcuyu kadro dışı bırakırken, 3 antrenörün de görevine son vermişti. Sarı lacivertli camiada bu kararların gerekçesi en çok merak edilen konu olurken, başkan Ali Koç’un deprem yaratan kararlarla ilgili açıklama yapıyor… Herkesin merakla beklediği açıklamalar anbean Sözcü’de canlı olarak yayınlanıyor…

 

Ali Koç kulübün içinde yaşanan akıl almaz olayı bu şekilde anlattı…

 

”HOCANIN CENAZESİNİ HALIYA SARACAĞIZ”

 

”Beşiktaş maçı öncesinde salonda bir halı görüyorlar. Soruluyor, bu halı ne diye? Bir arkadaş ‘Bugün Beşiktaş bizi yenecek, hocanın cenazesini halıya saracağız’ diyor. Maç başlayacak ya, Beşiktaş maçı. Maç berabere bitince ne prim alamayacaklarından ve hocanın gitmeyeceğinden konuşup üzülüyorlar.”

 

“Trnava maçı günü halı yine getirilmiş. O halı daha sonra stada getiriliyor. Yine “Hoca yenilecek, cenazesini sarıp kaldıracağız” diyorlar. Maçı kazanıyoruz, daha sonra oyunculara “Fenerliler yendiniz, yüzünüz gülüyor” diyorlar. Aynen bunu diyorlar.”

 

”İDMAN VERİLERİ SIZDIRILMIŞ”

 

”Bu antrenörlerin bilgisayarlarını inceledik. 28 Haziran'dan itibaren tüm antrenman programını, tüm performans raporları, her şey dışarıya sızdırılmış. Fenerbahce.org uzantılı mail adreslerinden önce kendi başka hesaplarına daha sonra üçüncü kişilere bu bilgileri dışarıya ilettikleri ortaya çıkıyor. Niye? Bilemiyorum. Sizin özel bilginiz dışarı sızdıktan sonra bir sürü yere gidebilir.”

 

”Geçen senenin tüm idman verileri ve performans dataları silinmiş. Neden diye sorduğumuzda hafıza yetersiz dediler. Bu devirde 600-700$’a çağırıyorsun bilişimden birini, ihtiyacın olan yükleniyor. Geçmiş performansları bu sezonla karşılaştırma imkanımız yok.”

 

“Samandıra’daki sistemde bütün veri toplanıyor, ilgili kişi oradan tüm bilgileri alıyor. İronik durum şu, geçen senenin tüm verileri silinmiş. Niye silindi dediğimiz zaman yeterli hafıza yoktu deniyor. Biz sanayiden gelen insanlarız, sanayide böyle bir şey olsa endüstriyel casusluk denir buna. Bekliyorum bakalım ne söyleyecekler. Bunun devamı da var, şimdilik burada noktalayalım.”

 

“Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki birisi yalan söylediğinde inanılıyor, doğru söyleyen ise doğruyu söylediğini ispat etmek zorunda kalıyor.”

 

“Aatif, Nabil Dirar’ın oynaması için açık açık lobi yaptı. Hocasına söyledi, arkadaşlarına söylettirdi, olabilir. Ama olmadığı zaman da işini en iyi şekilde yapman lazım. Bu iki oyuncunun kadro dışı kararı disiplinsizlik.”

 

”BÜYÜK RESMİ GÖRÜN!”

 

“Fenerbahçe taraftarından rica ediyorum, büyük resmi görün. Kızdınız, haklısınız ama iki top kaleye girse 6 puan, bambaşka bir şey olacak belki. Arkamızda durun, bize inanmaya devam edin. Siz arkamızda olduğunuz sürece herkesle mücadele ederiz. Fenerium ilk 3 ayda %100 artış yaptı. Belki bu sonuçlardan dolayı gerileme olacak ama sizden rica ediyorum büyük resmi görün. Lütfen bize inanmaya devam edin. Bize inanırsanız, biz herkesle mücadele ederiz.”

 

”BANA VE BANA OY VERENLERE KÜFÜRLER SAVURDU”

 

“4 Haziran, seçimler bitmiş, sonuçlar belli. Müjdat Yetkiner açık sözlü bir adamdır, Aziz Yıldırımcıyım diyor. Olabilir, iki taraf var ya onu ya onu tutacaksın. Hepimiz kongrede oyumuzu kullanıyoruz. Pazar günü, 28. sandıkta çalışan bir görevlimize saldırma arefesine geliyor, çok ağır küfürler ediyor. Pazartesi günü Dereağzı’nda küfür etmediğim ispatlansın diyor ve çok ağır ifadeler kullanarak bana ve bana oy verenlere hakaret ve küfürler savuruyor.”

 

“Müjdat Yetkiner bir görevlimize saldırma neticesine geliyor. Sonra Dereağzı’nda çok ağır ifadeler kullanarak bana ve bana oy vermiş kongre üyelerine, elinde tesbih, hakaretler savuruyor. Orada çocuklar ve veliler de var. Yolları orada ayırdık”

 

”Şimdi ben bu olayı kişiselleştirsem ve Müjdat hocanın Fenerbahçe’ye emeklerine saygı duymasam üyeliğini iptal ettirebilirim. Biz sadece yollarımızı ayırdık, bir adım öteye götürmedik. Aatıf ve Dirar disiplinsizlik, ciddiyetsizlik, vurdumduymaz tavırlar, ekip ruhundan uzak görüntü ve sportif açıdan yetersizlik olduğu için kadro dışı bırakılmıştır.”

 

”TAKIM İÇİNDE GRUPLAŞMALAR VAR”

 

”Benim hiç tasvip etmediğim bir davranış içindelerdi. İşler bu kadar kötü giderken, nasıl bu kadar umursamaz olabilirsiniz? Dirar milli takım kampından geç katıldı. Takım toplantısına katılmadı. Verdiği bahane makul değildi. En mutsuz günlerimizde bile bu iki oyuncu [Aatif – Dirar] şen şakrak. Gamsız mı dersin artık. Futbolcu insanların harcadığı mesai ve aldığı paraya bakınca en üstte. Ekmeğini yediğiniz kulüpte nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilirsiniz?”

 

”Soyunma odasında dertleştik. Niye bu haldeyiz, niye böyle rezil top oynuyoruz dedik. Konuşanlardan biri de Aatıf’tı. Ben çok sesliliğe inanırım. O gün ‘Takım olamadık. Geçen sene zayıftık, bu sene daha zayıfız’ dedi. Olabilir, saygıyla karşılarım. Görüşlerini belirtti diye kadro dışı bırakılmadı. Bu benim tarzım değil, fıtratımda da yok. Takımın ahengini bozması, takım olunmasına katkı sağlamamaları.”

 

“Dirar kadroya giremeyince bu konu Aatif için çok büyük bir memnuniyetsizlik sebebi oldu. Takım içinde gruplaşmalar var. Bunlardan birisi de bu grup. Ve Aatif, Dirar’ın oynaması için açık açık lobi yaptı.”

 

”VOLKAN KARARI KOLAY DEĞİLDİ”

 

”Fenerbahçe için Volkan tartışmasız aidiyat duygusu bir hayli yüksek 495 maça çıkmış 16.senesinde bunun büyük bölümünü kaptan olarak geçirmiş. Çoğu zaman haksız yere hakaretler yemiş. Fenerbahçe ile hiçbir şekilde tartışılmayacak bir oyuncu. Ben Volkan’ı tanıdığımda 19-20 yaşında falandı. Volkan, kişilik olarak da zaman zaman kızsam da sevdiğim biri. İyi bir baba, çok iyi bir eş. Ben o ailenin oluşmasında nikah şahitliği yaptım. O tarafı da benim için özel. Çocuklarımın gönlünde de çok farklıdır. Her anlamda baktığımız zaman kolay bir karar değildi. Üstüne basarak söylüyorum, ne Comolli ne de Cocu benim inanmadığım bir durumu bana anlatamaz.”

 

“Volkan’a dönelim, son iki sezonu kariyerinin en kötü sezonu. Geçen sezon Kameni de oynadı. Şampiyonluğun kaybedilmesinde, istatistik firmasının da verileriyle bir numaralı sorun kaleci performansı. Ben belki de duygusal davranarak, inandığım ve bu değişimin liderliğini yapacağına, destek olacağına inandığım, liderliğine ihtiyaç duyduğum için kontratının uzatılmasını istedim. Volkan’ın hayali var, 40 yaşına kadar oynamak istiyor, her fedakarlığa da hazır.”

 

“Kendisine de söyledim, 1. kaleci olmayabilirsin dedim. Sözleşme uzatıldıktan sonra tepki verenler olmuştu. Kaleci konusunda istenmesine rağmen hamle yapamadık. Hocamız da Comolli de Volkan’ı tanıdıkça Volkan’ın büyük katkı sağlayacağına inandılar ve 1. kaleci yaptık.”

 

“Sanki ben kadro dışı bırakacağımı biliyordum da bile bile sözleşme uzattım.” (Sözleşme uzatılıp kadro dışı bırakılması konusunda) Cocu da Comolli de çalıştıkça Volkan’ın katkı sağlayacağına inandılar, bunu gördüler ve birinci kaleci yaptılar. İlk altı maçta birinci kalecimizdi, Benfica’lar dahil. Sonra baktık ki bir kaleci daha alma ihtiyacımız var. İşler iyi gitmeyince Harun’u aldık.”

 

Ali Koç: “Herkese sevgiler, saygılar…Yine karşınızdayız”

 

”Tahminimizin çok ötesinde olumsuz tablo var. Köklü değişim dedik, büyük hayaller dedik. Tabii bunların içinde riskler var, sancılar var. Engeller var. Ama şu puan tablosuna baktığımız zaman olmaması gereken bir durumdayız… Geldiğimiz noktada hatalar yapmadık mı tabii ki yaptık. Hatalar yaptık ve yapacağız…”

 

”Fenerbahçe’de kötü gidişin nedenlerini ve merak edilen konular üzerine madde madde açıklama yapması beklenen Ali Koç yeni teknik direktör konusu ile ilgili basında çıkan haberlere de açıklık getirecek. Tahminimizin çok ötesinde olumsuz tablo var. Köklü değişim dedik, büyük hayaller dedik. Tabii bunların içinde riskler var, sancılar var. Engeller var. Puan tablosuna baktığımız zaman olmaması gereken bir durumdayız”

 

“3 maç var ki top bir kere kalemize gelmiş ve gol olmuş. Biz o 3 maçtan 6-7 puan çıkarsak, bugün başka bir şey konuşuyor olacaktık. Ama aynı futbol oynanmış olacaktı. Bu yolda, iyi oynamadığın zaman da kazanabilmek önemli. Şans bizim yanımızda olmadı. Yönetimimiz, hocamız, transferlerimiz her şey tartışılıyor bu ortamda. Bunu anlayışla karşılıyorum. Sosyal medyadaki eleştiriler oluşan olumsuz hava camiayı etkisi altına alıyor, bunu da anlayışla karşılıyorum.”

 

”HİÇBİR ZAMAN HAYAL SATMADIK”

 

”Ne dediysek yapıyoruz. Kültür değişikliği dedik, organizasyon değişikliği dedik, FFP’ye uyacağımızdan bahsettik bunları da yapıyoruz. İki maçta skor farklı olsa başka şeyler konuşurduk. Sonuç 8 maçta 8 puan. Sıkıntılı bir dönem bizim için ama bu durumdan çıkacağız. Ne durumda işi devraldığımızı unutmayalım. Yeniden yapılanma hedeflerimiz doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. Hangi şartlarda göreve geldiğimizi unutmayalım. Fenerbahçe 7-8 haftadır kötü belki ama Fenerbahçe bundan ibaret değil. Biz hiçbir zaman hayal satmadık. Bu sene içinden elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunu da yapacağız kimsenin şüphesi olmasın.”

 

“11 transfer yaptık. Hem gençleştirme oldu, hem de ücretlerde düşüş oldu. Gençlerimizi tecrübeli isimlerle bir araya getirdik. Transferlerimize yapılan eleştiriler için çok erken. Zaman gösterecek… Lugano’yu hatırlayın. Hatta Edu’nun ilk geldiği yıllarda oynadığı futbolu hatırlayın. Gözlerimize inanamıyorduk. Geçen sezonlara bakın. Bir takım için sezon başında neler, sezon sonunda neler söylenebiliyor.”

 

”FFP OLMASA DAHİ…”

 

”Fenerbahçe’nin kendine has sıkıntıları var. Bunlardan birisi Finansal Fair Play… Kimseyi suçlamıyorum. Hayal kırıklıklarını ve eleştirileri anlıyorum. Biz de biliriz bu paraları harcayıp, ses getirecek transferler yapmayı. Ama FFP’ye uymak zorundaydık. FFP olmasa dahi biz kulübün içinde bulunduğu şartlar gereği kendimize FFP uygulardık. Potansiyeli olan genç oyuncuları kadromuza kattığımız için ben taraftarlarımızdan daha sabırlıyım.”

 

“Giuliano ve Josef, hocamızın satılmasını istemediği oyunculardı ama aldığımız teklifleri kabul etmemek sorumsuzluk olurdu. 25 milyonluk satış yapıp 11-12 milyona hem yeni takım kurup hem de yaş ortalamasını düşürmek kolay değil.”

 

”Geleceğin takımını inşa etme konusunda taraftarlarımızdan daha sabırlıyım ve daha umutlu bakıyorum. Biz de Avrupa’nın en iyi erkek basketbol takımı var. Bu rakiplerimizde yok. 30 milyon Euro gibi bütçemiz var burada, bunu devam ettirmek zorundayız. Obradovic gibi bir hocamız var. İnşallah orada kupayı alacağız.”

 

”SİVAS MAÇINA YENİ SPONSORLA ÇIKILACAK”

 

”Üniversite yükümlülüğümüz var. SPK’dan onay aldık. Teşekkür ediyorum. Haftaya Sivas maçına sponsorluklarla çıkacağız. Oradan da kaynak gelecek. Kefil olup borç bulduk. 700-800 milyon TL kaynak yaratmamıza rağmen hala mart ayından sonrasını göremiyoruz. Kabul edemediğim iki performans olmuştur. Biri Zagreb, diğeri de Rize’deki performanslar. Bunlar dışında takım üzerine koyarak ilerliyor. FFP nedeniyle 25 milyon euro kullanabilirdik. Bize kurşun atma şansı veren hamleler çok geç gerçekleşti.”

 

‘‘KABUL EDEMEDİĞİM BİR DURUM VAR”

 

”Taraftarımızın tepkili olmalarını anlıyorum. Ben yönetici olduktan sonra maçlara gitmeye başlamadım 7 yaşından beri gidiyorum. Onları çok iyi anlıyorum. Hatta bazen fazla taraftar gibi hareket ettiğim için de eleştiriliyorum.’ Benim kabul edemediğim bir durum var. Hiçbir zaman da etmeyeceğim… Çubuklu forma sahada mücadele ederken yuhalamak, olumsuz tezahüratlarda bulunmak maç bitmeden, girene yuh, çıkana yuh, bu Fenerbahçeli olarak bizlerin alışmadığı bir ortam.”

 

”Takım sahada mücadele ettiği zaman yuhalamak, maç bitmeden olumsuz tezahüratta bulunmak, girene, çıkana ıslık Fenerbahçeliliğe yakışmıyor. Geçen sezon seçim sürecinde bunu ifade ettim. Şimdi de söylüyorum.”

 

”Buffon hayatımda unutamadığım 3 stat var, biri Fenerbahçe’nin stadı diyor. 20 dakika hiçbir şey anlayamadım diyor. Kenetlenelim ve o günlere geri dönelim.”

 

”ERSUN YANAL PLANLARIMIZ ARASINDA YOK”

 

“Dün olmadı, bugün de olmadı. Ersun Yanal hocamız bizim planlarımızda yok. Uzun vadeli hedefler doğrultusunda yola çıktık. Şu an böyle bir şey yok. Ne kendisi ile konuştuk ne de konuşmayı planlıyoruz. Olmayacağını buradan söylüyorum. Bu sevdaya son vermenizi önemle rica ediyorum. Çünkü bunun pek bir faydası olmuyor.”

 

”Tespit ettiğimiz ve son derece rahatsız olduğumuz, bizi öfkelendirecek gelişmelere tanık olduk. Bir açıklama yaparak kadro dışıları açıkladık. Cuma günü yapılan kadro dışı ve göreve son verilme duyurusunu bilerek yaptık. Detayları bilerek vermedik. Bir plan dahilinde yaptık. İyi de oldu. Dostumuzu düşmanımızı gördük. Birçok yalan yanlış spekülasyonlar yapıldı. Herkes içini döktü.”

 

”Bu anlatacağım konunun Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu duruma etkisi olmuştur. Puan durumu bununla alakalı değil tabii ama nelerle uğraştığımızın görülmesi için detaylı anlatacağım. Ali Bey hocaları kullanıyor, gündem değiştiriyor denilmesin. Zihniyeti anlatıyorum. Sezon başında Aykut Hoca ile görüşmelerimiz oldu. Sonra da hoca değişikliğine gitme kararı aldık. Bu değişim sürecinde nasıl engellerle karşılaştığımızın anlaşılması için bu konuya gireceğim.”

 

”AYKUT HOCA EKİBİMİ TUTUN DİYE RİCA ETTİ”

 

”Aykut Hocamızla konuştuk, konuştuğumuz konulardan birisi de teknik ekibiydi. Hocamız, teknik ekibinin gayet başarılı olduğunu ifade etti. Aykut hocamızla sezon başında konuştuk. Comolli de konuştu, teknik kadrosunun kalması üzerine anlaştık. Yardımcı olabilecekleri düşünüldü. Geçiş dönemi için önemli olduğunu düşündük. Aykut Hoca ayrılırken ekibimle yollarınızı ayırırsanız ne olur onların haklarını koruyun, başka bir yere gittiğimde yanıma alırım dedi. Sezon başı istifa ettiler ama aradım, o da bu geçiş sürecimizde bizimle çalışmaya devam etmelerini istedi.”

 

”Keşke daha önce el sıkışıp ayrılsaymışız diyoruz bugünlerde. En basit yeniliğin yeni bir icatmış gibi algılandığını, eski düzenin daha iyi olduğu gibi düşünceler futbolcular arasında ve Samandıra’da yayıldı. Bu iş nerelere geldi gösterelim.”

 

”Geride kalan 4 aya baktığımızda ‘Keşke o adımı o günden atsaydık da bugün bunları konuşmasaydık’ noktasına geldik. Değişime açık olmadıklarını, en küçük yeniliğin yeni bir icat çıkıyormuş gibi karşılanıp yayıldığını, eski düzenin devam etmesi gerektiğini düşündüler.”

 

”BANA NE, FENERLİLER DÜŞÜNSÜN”

 

”Ne değişim yapmak istesek bir dirençle karşılaştık. Tesislerde futbolcu ve personele de bu durum yansıdı. 7-8 kişilik bir ekipti. Arda Keskin arkadaşımıza salon sorumluluğu veriliyor. Hocamız işi beğenmiyor. Sonra yollarımızı ayırıyoruz. Erwin Koeman’ın gelmesiyle Turgay Altay’ın bazı yetkileri Koeman’a veriliyor. Daha sonra bu kişiler yeni kişilere yol gösterme konusunda isteksiz davranıyor. Bu gidişatı nasıl çözeceğiz, nasıl daha iyi oluruz diye” konuşulurken antrenörlerdenTurgay Altay, ‘Bana ne? Benim sorunum mu, Fenerliler düşünsün” diye tesis içinde birkaç kez konuşuyor.”

  Bu haber 58 defa okunmuştur.
  Kaynak: skor.sözcü

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
Bultenhaber
  HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 8 6 2 0 16 9 18 +7
2 Medipol Başakşehir 8 4 1 3 12 4 15 +8
3 Beşiktaş 8 4 1 3 15 10 15 +5
4 Kasımpaşa 8 5 3 0 17 15 15 +2
5 Trabzonspor 8 4 3 1 17 11 13 +6
6 Antalyaspor 8 4 3 1 11 14 13 -3
7 Atiker Konyaspor 8 3 2 3 14 12 12 +2
8 Yeni Malatyaspor 8 3 2 3 11 9 12 +2
9 Göztepe 8 4 4 0 10 11 12 -1
10 Alanyaspor 8 4 4 0 6 12 12 -6
11 MKE Ankaragücü 8 3 4 1 8 9 10 -1
12 Sivasspor 8 2 3 3 12 15 9 -3
13 Kayserispor 8 2 3 3 7 10 9 -3
14 Bursaspor 8 1 2 5 5 7 8 -2
15 Fenerbahçe 8 2 4 2 6 10 8 -4
16 Çaykur Rizespor 8 1 3 4 10 10 7 0
17 Akhisarspor 8 1 5 2 9 13 5 -4
18 BB Erzurumspor 8 1 5 2 6 11 5 -5
Takım O G M B A Y P AV
1 Gençlerbirliği 4 4 0 0 10 1 12
2 Ümraniyespor 4 3 1 0 7 3 9
3 Boluspor 4 2 0 2 5 2 8
4 Adana Demirspor 4 2 1 1 9 3 7
5 Denizlispor 4 2 1 1 7 2 7
6 Hatayspor 4 2 1 1 5 3 7
7 Giresunspor 4 2 2 0 5 3 6
8 Afjet Afyonspor 4 1 1 2 7 3 5
9 Eskişehirspor 4 1 1 2 4 5 5
10 Altınordu 4 1 2 1 6 4 4
11 Gazişehir Gaziantep FK 4 1 2 1 4 5 4
12 Altay 4 1 2 1 3 4 4
13 Adanaspor 4 1 2 1 4 6 4
14 Balıkesirspor Baltok 3 1 1 1 2 4 4
15 İstanbulspor 4 1 2 1 6 12 4
16 Elazığspor 4 1 3 0 6 9 3
17 Osmanlıspor FK 4 1 3 0 1 4 3
18 Kardemir Karabükspor 4 0 3 1 1 7 1
Takım O G M B A Y P AV
1 Tuzlaspor 3 3 0 0 7 0 9
2 Sivas Belediyespor 3 3 0 0 6 0 9
3 Manisa BBSK 3 3 0 0 6 1 9
4 Şanlıurfaspor 3 3 0 0 5 2 9
5 Tarsus İdman Yurdu 3 2 0 1 8 4 7
6 Pendikspor 3 2 0 1 4 0 7
7 Zonguldak Kömürspor 3 2 1 0 4 2 6
8 Bugsaş Spor 3 2 1 0 5 4 6
9 Konya Anadolu Selçukspor 3 1 0 2 6 4 5
10 Kırklarelispor 3 1 0 2 3 1 5
11 Fatih Karagümrük 3 1 1 1 3 2 4
12 Menemen Belediyespor 3 1 1 1 7 7 4
13 Kahramanmaraşspor 3 1 1 1 3 3 4
14 Bandırmaspor 3 1 1 1 3 4 4
15 Etimesgut Belediyespor 3 1 1 1 2 4 4
16 Darıca Gençlerbirliği 3 0 1 2 2 4 2
17 Tokatspor 3 0 2 1 0 3 1
18 Fethiyespor 3 0 2 1 2 7 1
Takım O G M B A Y P AV
1 Silivrispor 3 3 0 0 8 0 9
2 Nevşehir Belediyespor 3 2 0 1 10 4 7
3 Tire 1922 3 2 0 1 5 1 7
4 Hekimoğlu Trabzon 3 2 0 1 5 2 7
5 Karaköprü Belediyespor 3 2 1 0 9 5 6
6 Erzin Belediyespor 3 2 1 0 5 1 6
7 Kozan Belediyespor 2 2 0 0 5 1 6
8 Şile Yıldızspor 3 2 1 0 7 4 6
9 Nazilli Belediyespor 2 2 0 0 3 0 6
10 Gebzespor 3 1 0 2 4 1 5
11 Ergene Velimeşe 3 1 1 1 3 3 4
12 Yomraspor 3 1 1 1 1 1 4
13 Batman Petrolspor 3 0 0 3 3 3 3
14 Büyükçekmece Tepecikspor 3 1 2 0 4 5 3
15 Artvin Hopaspor 2 0 0 2 0 0 2
16 Erbaaspor 3 0 2 1 2 4 1
17 Körfez Spor Kulübü 3 0 3 0 1 9 0
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/10/2018 Galatasaray vs Bursaspor
 20/10/2018 Kasımpaşa vs Akhisarspor
 20/10/2018 Medipol Başakşehir vs Kayserispor
 20/10/2018 Sivasspor vs Fenerbahçe
 21/10/2018 Çaykur Rizespor vs Atiker Konyaspor
 21/10/2018 Alanyaspor vs Antalyaspor
 21/10/2018 MKE Ankaragücü vs Yeni Malatyaspor
 21/10/2018 Göztepe vs Beşiktaş
 22/10/2018 Trabzonspor vs BB Erzurumspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/10/2018 Denizlispor vs Afjet Afyonspor
 20/10/2018 Gençlerbirliği vs Adanaspor
 20/10/2018 Balıkesirspor Baltok vs Boluspor
 20/10/2018 Gazişehir Gaziantep FK vs Ümraniyespor
 21/10/2018 Hatayspor vs Osmanlıspor FK
 21/10/2018 Kardemir Karabükspor vs Altay
 21/10/2018 İstanbulspor vs Giresunspor
 22/10/2018 Adana Demirspor vs Elazığspor
 22/10/2018 Altınordu vs Eskişehirspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 13/10/2018 Konya Anadolu Selçukspor vs Bugsaş Spor
 13/10/2018 Tokatspor vs Sivas Belediyespor
 13/10/2018 Bandırmaspor vs Manisa BBSK
 13/10/2018 Darıca Gençlerbirliği vs Zonguldak Kömürspor
 13/10/2018 Fatih Karagümrük vs Kırklarelispor
 13/10/2018 Tuzlaspor vs Fethiyespor
 13/10/2018 Şanlıurfaspor vs Etimesgut Belediyespor
 13/10/2018 Tarsus İdman Yurdu vs Pendikspor
 13/10/2018 Menemen Belediyespor vs Kahramanmaraşspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 13/10/2018 Artvin Hopaspor vs Karaköprü Belediyespor
 13/10/2018 Batman Petrolspor vs Hekimoğlu Trabzon
 13/10/2018 Erzin Belediyespor vs Ergene Velimeşe
 13/10/2018 Yomraspor vs Şile Yıldızspor
 13/10/2018 Kozan Belediyespor vs Nevşehir Belediyespor
 13/10/2018 Büyükçekmece Tepecikspor vs Erbaaspor
 13/10/2018 Körfez Spor Kulübü vs Gebzespor
 13/10/2018 Nazilli Belediyespor vs Silivrispor
 13/10/2018 Batman Petrolspor - Hekimoğlu Trabzon Hekimoğlu Trabzon ligdeki son 5 maçında hiç kaybetmedi  Hekimoğlu Trabzon yenilmez
resmi ilanlar
GAZETEMİZ
  ANKET Tüm Anketler
Süper Lig'de kim şampiyon olur?
Bu anket'e Üye Girişi yaparak oy kullanabilirsiniz.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI